top of page

Eclipsens fuldendelse i måneformørkelsen


Bevidstologisk Virkelighed - en del af Sundhed & Sammenhænge v/Pia Hansen.


En stor intens opladning fra sidste uges solformørkelse - bindes sammen i næste uges kommende måneformørkelse. 2 helt særlige Universelle Eclipser danner bro over regnbuen, skaber bevidsthed, åbning og udvidelse til menneske på Jord.


Markante ændringer i mennesket står for. Fysisk og mentalt afstedkommer tidens energier træthed, ubehag, markeringer i kroppen som aldrig før. Det energierne kommer med til denne aften, er at forstå vi står i os selv, med ansvaret for os, og samlet er en del af noget større. En helhed der bindes sammen af renhed, glæde, frihed i Guddommelighed.


Guddommelighedens kar, flyder fra en uudtømmelig kilde, med gylden nektar, til alle tider - til os. Forståelsen i, at vi er skaberen af egen sandhed og dermed vores egen virkelighed, står endnu tydligere frem. Vi holder alle hver vores sandhed. Skaber hver vores virkelighed i troen på eget selv. Det er ikke endnu en ny form for religion, men energi fra Guds hånd, der til alle tider har været ment til at være neutral, rumme alt, og nære kærlighed til den næste og den næste. Her var skabelsen ment til ligeværd og kærlighed til enhver, uanset hvor du kommer fra, uanset farve, religion, tro og ståsted.


Det er glædeligt at vi i denne tid, er medskaber og bringer energi ind til Jord, så dette kan åbne og flyde frit til enhver. Det er store forandringer der er i vente for menneske og Jord.


I disse energimøder, har du mulighed for at blive en del af dette samvær hvor vi skaber i frihed, egen energi, ud fra eget ståsted, overbevisninger og tro. Her kan du være "DIG" og jeg kan være "MIG".


Kærligst

Pia

コメント


bottom of page