top of page

Supermåne i tidens transformation

Fuldmånen i dag – transformationens tid. For mig - tiden der skaber dine skridt fremadrettet. En tid i et opgør med gamle mønstre – paradigmer, hvor vi som mennesker bliver holdt for, bliver bedt om at tage ansvar, træffe valg der får betydning for alt det der kommer efter, bliver bedt om at få fokus på det der har værdi for dig. Give ”dig” selv opmærksomhed, omsorg og kærlighed.


Måske du gennem et stykke tid, har bemærket megen støj / larm / protester fra din fysiske krop – måske oplevet en hjerne der glemte mere end sædvanligt, eller helt kunne smelte ned til tider. Eller måske din sjæl har været så presset i alle de gamle følelser i endnu en runde, at det har været svært at finde et sted i sig selv med ro.


Tiden har de senere uger, kaldet på ro og stilhed til- og ind i kernen. Til tider har vi overhørt signalerne og processen har derved taget længere tid. Disse forskellige stadier har været i gang længe. Vi har i perioden haft mulighed for at få balance i vores energiområder til en helhed, til nye frekvenser – klargøre den fysiske krop til dit nye ”dig”. At kunne stå i høje energier og frekvenser kræver opgradering af din indre computer, den mest fantastiske af alle slag, indeholdende de største mest fintfølende programmer – de fleste Ram mm.


Vi har i disse processer, været omkring vores energiområder / chakrasystemer i kroppen. Lige fra rod- og harachakra for afbalancering i det feminine og maskuline, til oprydning omkring solarplexus og hjertechakra for skabelsen af sammenhænge mellem energierne så de kan flyde frit. Til nu i tiden, hvor det for mig er en justering af de øvre energicentre, hvor der skabes sammenhæng og balancering i hjerte og hjerne. Skabe et afsæt til at leve indefra og ud i en ny form. Det stråler fra Thymuskirtlerne (nyreenergierne – din livsgnist) op til halschakra hvor vi udtrykker den vi er, til udsynet i pandechakraet hvor vores syn skaber klarhed i indsigterne, til toppen af hovedet hvor kronechakraet åbner op til din indre sjæls guddommelighed. Til din bevidsthed af hvem du er. Til din bevidsthed om dit/dine mål i livet. Til forståelsen af hvad dit egentlige livsformål er. Hvorfor du er her som sjæl på Jord.


Tiden er der hvor vi manifesterer det vi har lært – har åbnet op for, og skabt udvidelse til, i en fuldendthed i at ”være” – i at ”stå ved” det vi har bragt ind her i livet.


Kig ind i kernen af dig selv – stil din sjæl spørgsmålet om:


Hvad er dit/dine mål for dig …?

Hvad er din vision..?

Hvad er dit formål – dit livsformål med at være her..?


Når du vender blikket ind i dig og spørger fra et oprigtig hjerte, så lyt på svarene fra dit indre på - hvad dit livsformål er for dig – i dig – til dig..? hvad er kernen i dig.? Hvad vises der til dig helt uden forbehold for noget, helt uden modstand..?


Er det, at blive født ind i livet, fastlagt fra dig og dit indre – eller er det opbygget for dig gennem samfundets mønstre, normer, overbevisninger og sandheder. Betyder det, at din fødsel ind i dette liv, er det samme som, at dit mål er, at få en uddannelse, et job, købe hus, tage på ferie, skabe familie – føde børn og sikre generationerne. Er det, at stå op om morgenen, gå på arbejde, tjene penge, spise, lave lektier, sove, gå tur med hunden osv. Er det den opgave du signede dig op til, da du blev født ind i dette liv…?

Eller ligger der noget dybere i dig, der blev gemt / glemt over tid…?


Billedet af din virkelighed, gemmer den på en trekant i pyramideform, hvor du holder helheden nede fra, hvor du er siddende på nederste hylde, og børn / mand og andet sidder øverst i toppen af denne trekant..?

Har du fokus på, at de andre skal have før dig – eller er du fast forankret i kærlighed til dig, til dine næste, hvor du sidder sikkert på din plads i toppen af din trekant, hvor du er ”dig” hvor du næres først.. ?Hvor du har en klar vision for dig, skabende ud fra dit/dine mål, og med en klarhed i dit livsformål – dit formål med at være her på Jord.


Det er NU – at alt du har samlet op – givet fortælling om – samlet bevidsthed på, kan modtage lys og fokus og dermed skabe en bevidst sammenhæng mellem dit hjerte og din hjerne. Det er her du kan få det til at ske, her du skaber frihed i dig, oplever klarhed i dit fokus og skaber et nyt flow for dig og alt omkring dig. Skabelse af denne åbning for disse energicentre, er åbningen til din port af høj bevidsthed og øgede frekvenser. Her du skaber luft og ilt til de øverste områder, og lader det folde sig helt ud. Varmer dig op indefra og ud. Dit hjerte vil høre dig – i al sin klarhed – i egenkærlighed – i taknemmelighed - gyldenhed og frihed. Sig ”JA” til dit nye udgangspunkt hvor Universets planeter netop har placeret gaven til dig – som menneske, for Jord og helhed. Et nyt ståsted, at starte ud fra, med alt det du har taget med dig. Alt det du har udviklet. Alt det du har afviklet. Med en erfaring der gør dig rig i alle retninger, med en visdom og en viden om, at der er et svar på alt inde i dig. Med en viden om at du ”VED”


Kig på din mission

Kig på din vision

Kig på dit formål i livet – dit livsmål

Kig på, hvad du er her for, som det fysiske menneske du "er" på Jord. På dig der har denne lysende sjæl – stillet i udsigt i skabelsen af, at det er dit mål – dit endelige mål i dig.


Se den fulde sammenhæng for dig – med et kig fra dit hjerte og en sammenhæng med din vid.

Mærk dig den gyldne energi strømning der løfter dig ind i det nye område – til at stå med en helhed – stå med en klarhed – en sikkerhed i fuld tryghed – i den du ”ER”. Til at være i din fulde forståelse af dit livs mission, hvor du skaber kærlighed – forventning – glæde og frihed der strømmer ind til helheden, til menneske og Jord. Ind til det du er her for – virkelig er her for.


Du er skaberen af dit liv – forstå dit livsformål – din vision og skab dit/dine mål i livet herfra.


Comentarios


bottom of page