top of page

Dine fodspor - dit aftryk - dit livsformål

Oplevelser af tiden på, bagsiden af onsdagens superfuldmåne – 13.7.2022


Og med markant blik på de stærke kraftfulde energiladninger der ligger til menneske og jord sidst i denne juli måned, kan det måske give dig et billede af hvor du er placeret i energierne lige pt.


Den nye “revne” der er fremkommet i eksponering af Jordens energier, kalder på indre opmærksomhed i ethvert individ, for at kunne stå i den forandring der “peaker” med udgangen af juli og skaber endnu større forandring frem til slutningen af 2022.


Dagene lige efter superfuldmånen, faldt der en sælsom ro på sjæl sind og krop. Månens energi, satte kroppen i stilstand - bad fysikken om at “stå stille” et øjeblik. Dvælende ved netop dette øjeblik, tog skyerne på en ekstrem blå himmel, ny form…..


Skyerne stod stille som i slowmotion og fortalte i et tydeligt sprog at det var tid nu, til at suge eget område helt ind i kernen. At gøre de ubevidste områder “bevidste”.

Glimt af kaos og iturevne ting passerer forbi i billedet. Kroppen står stille - er ikke i stand til at røre sig. En stærk - stærk smerte bagpå ryg, læn og skuldre, samt knæ og lår er i fokus. Det vi som menneske bærer- og har båret på. Det vi som menneske har begrænset os af og lader os begrænse med. Det vi tidligere har maset os selv med i troen på at det nok skulle holde os oprejst…

Stædighed og stoisk stolthed i, at stå med panden rejst - falder sammen med billedet af mennesker der kollapser.


En næsten ubærlig ked af det hed - en svidende sorg i at “lade det gå” smerter ind i bunden af fysikken, i rodchakraet og bringer kroppen endnu mere i stå. Jordforbindelsen “kalibreres” og bliver i stand til at stå i ny feminin / maskulin balance. Hvor mennesket tager ansvar for eget territorie og vokser sig stærke i ny måde at handle på i egne rammer. Oplever en styrke der højnes for hver kærlig og energifyldt handling der sættes i gang herfra. Kærlighed - taknemmelighed og fred er i fokus….


Udgangspunktet ændres - hele billedet skifter og der opstår en “fred” i dybet. Farverne er dybt klare og viser sig i forskellige former. Der hvor der tidligere har været markante og skarpe faconer - er de nu omgivet af den smukkeste klarhed der giver dem alle blødhed. En tiltrængt standsning i den evige proces i udvikling.


Oplevelsen i at universet har rykket sig - sprængt endnu et lag der satte en revne, for at give sjælene der er inkarneret som menneske på Jord - plads til et stort indre ryk og træk i bestræbelsen på at “være” den de er. Det de gik på Jord for. Det der er livsformålet i at være menneske i sjælens form, gående i de fysiske sko - dine fodspor - dit aftryk ….コメント


bottom of page