top of page

Universets åbning til genfødsel


Bevidstologisk Virkelighed den 20.9.2022.


Vi skal kunne stå i stormen – stå helt stille – sidde helt stille, lade tingene ske. Ikke flere hjørner vi skal forbi. Ikke flere læs jord der skal flyttes, men pause.

Jordiske energier er stærkere – hurtigere og står tydeligere.

Store påvirkninger i mennesket fysisk. Svimmelhed, utilpashed, mange smerter, mange der fysisk bliver stoppet. Elektroniske enheder kan ikke virke, har udslag i deres virke.


Store udrensnings tid – der er enorm knald på energierne.


At blive rodfæstet i energierne – så vi ”VED” vi er jordforbundne.


Healing på helheden


Pia kanal:

Der står rigtig meget derude. Der står mange følelser i store bobler. Der ligger enorme mængder til os. Handler om at læne dig tilbage og tage ind. At være i Nuet. Det er sagt ufattelig mange gange, men ikke forstået i sin helhed. For munden og udtrykkene står i kø for at berette om det, men at få det til at funger er en helt anden snak. Det handler om at selv kernen – centerkernen, den balanceakse i hver især sidder med, den får lov til at blive kalibreret så den står helt stille, som et monument inde i Jer. Vi skal bede Jer trække energien dybt ind i jeres hjerte. Der er til overflod af energier der står på tæerne for at komme til. Nærmest for at lave en konkurrence om at komme først, men s der smiles. Der er meget iver for at komme til…. Så træk denne energi dybt ind, som er en healende energi. Ikke blot til jer, men til jorden. Til det at I er samlet her. Til helheden og til jeres forfædres tider. Ikke kun i de generationslinjer i er gået i, men i mange områder ligger der karmisk healing der har behov for jeres nærvær i dag.


Send denne energi fra jeres hjerte – dybt ned i jorden, som en forankring i at tage fat på de virkelige dybere liggende omstændigheder som til tider går ind og forstyrrer jeres dagligdag, som forstyrrer menneskets næste skridt. Der står ligesom en alle af energier nærmest som til et bryllup hvor i går ind af denne port, ved at centrer jeres energi dybt ned i jorden. Så bliver porten til universet åbnet for hver af jer. Vi beder jer mærke jeres sædeknude, den forbindelse I hver især har til dybet, i højderne i galakserne. Som sådan nogle ildkugler farer energien rundt, der bliver sagt farer – for der er enorm energi på, men for øjet der ser på det, sker det i et roligt tempo. At energien flyder rundt, bliver stærkere og stærkere i sine farver, bliver stærkere og stærkere i sine udtryk.


Der står en stor søjle af energi der blev oprette for kort tid siden. Denne søjle har stået i rummet og afventet dette besøg. Vi skal bede jer tappe ind i den søjle af energi der står her i midten. Som den Lotusblomst der nærmest er som et træ der vokser ud – vokser op og giver jer næring. Set oppefra skyder den endnu mere i vejret mens I tapper ind. Hav ikke bekymringer for jeres fysiske verden, de er forhindrende i denne fase. () Der foregår enormt meget omkring jer når vi kigger på jer. Der er ligesom klinet en mængde af energier op af jeres ryg. Der ligesom står ivrigt og venter. Støtter jer tager del i den næste proces. Mens i står fuldstændig fast forankret til denne akse af energi i jeres midte. Skal vi bede jer tage et afsæt i jeres univers, og se jeres tidslinjer, se jeres forfædres linjer, svæv stille og roligt retur hen over disse tidslinjer, med denne energi i tapper ind i healer i op hele vejen på denne tidslinje. Det foregår i forskellige tempi. Der er nogle der har flere punkter at heale op end andre. Vid at det ikke blot er jeres egen del her, men det også handler om Jeres forfædre, Jorden og befolkningen. Der er flere årtusinder at svæve hen over, men I har en hastighed på i Jeres arbejde, der gør det muligt for jer at heale i dybden. På disse overgreb, på disse mørke – dystre energier der endnu ikke har sluppet sit tag.


Som en Davids Stjerne der står i dette felt, stråler energierne tilbage til Kristus fødsel, tilbage før det. Der er en rørthed, der er en sårbarhed, der også en sorg og en vrede forbundet med denne aktion I foretager Jer her. Mærk ind i dybet - i denne forbindelse. Jeres egen påvirkning, jeres egen storhed i, at være en del af noget der er større end jer selv.


Denne styrke at få kendskab til, er den i p en måde godt ved ligger der. Men at leve jeres sandhed helt ud, er det næste i udfasning, til mennesket til jorden. At få helheden til at arbejde ud fra et lettere udgangspunkt. Uden smerten, uden sorgen, uden vreden fra de gamle energier, men lad dem samle sig ind som et fundament hvor I står, og være med til at skabe det nye for hver af jer. Tiden I står i er meget omskiftelig, nærmest fra time til time sker der forandringer. I registrerer på hver jeres måde i energierne. Lige nu varmer de op inde omkring jer, nærmest som en damp der står inde omkring ørerne af jer. Den varme der er her, viser noget om det tryk I står for. I har om nogen vist hvad styrke vil sige som fysisk menneske på jord. Der er intet af det i bliver budt, der er intet af det i står i i ikke ville kunne klare. Det er mere opfattelsen af at skulle stå og bare være, den der fornemmelses af at stå, og blive stående som der blev udtrykt. Det er stadigvæk ligesom en ting der skal holdes ud, og er knap en hel værens tilstand endnu. Som nogen vil sige ”hold på hat og briller”, men det er ikke sådan vi ser det. For de storme I har stået i, er langt større end de er nu.


Den opbygning I har gang i nu, er netop ikke noget I skal stå igennem, men noget I bygger ud og bygger op. Der er en stor forskel på at bryde tingen ned bid for bid i Jer selv, for I har taget alle stenene og vendt dem alle. I har lagt brikker ud – I har kigget på dem – I har samlet dem igen. Men der er stadigvæk et stykke hvor der er en energi der kører lidt fra det ene til det andet, som skal ind og stå helt stille i Jer. I netop opfattelsen af at alt ER – at I er – at sjælens energi er boende i hver af jer – jeres sjæl - jeres energi.


Der kommer en sol - der er enormt lysende på venstre side. Den har en lidt mørkere side i højre side. Men det er som om fragmenterne i solen er klarere at kigge på. Ikke at det fysiske øje kan se i solen, men her er det muligt at se fragmenterne. Vi skal bede Jer holde øje med den højre side i Jer. Der sker en enorm udvidelse i dette felt. Det er en ny måde at handle på i en værens tilstand. Hvor det ligesom også er kombineret i hjertet og videns forståelse af at det er helt i orden at sidde helt stille. Og blot være.

Det er ligesom at kigge på Jer hver især, hvor I har været gode til at finde ind i kernen, lige tage et hvil, lige at koncentrerer Jer. For så hurtigt at rejse jer igen, for der var lige noget der skulle rejses videre til, noget der skulle håndteres. Det betyder også at det er rigtig svært at sidde på hænderne og faktisk bare være i det, uden ord uden noget. Men det er den tid I står i lige nu, hvor det handler om for jer at heale den indre del helt op. Der kommer mange former af energierne ind nu der står rundt i rummet. Der er blevet tydeligere former på de nye bevidstheder. Det er lidt ligesom at blive lidt glad i låget, det er at se på en trind masse, hvor det er lidt som nogle tumlinger der ikke helt ved hvad vej de skal gå, skal de sidde eller stå. Der er enorm meget glæde i det billede, der er enorm meget lethed i disse bevidstheder der kommer ind nu. Der er et stort smil på universet himmel. Vi skal bede jer trække jeres energi retur fra jeres tidslinjen. Ind igennem jer, ind igennem fødderne og hele vejen op på toppen af hovedet i jeres form i jeres hastighed. Så skal vi bede jer tage et afsæt i har et punkt helt oppe til høre der handle om jordens udvidelse. Der handler om den fødsel, den genfødsel jorden står for. At agerer fødselshjælpere som I gør, ikke blot for jer selv, eller for dem der står ved siden af jer, men for hele Jordens beskaffenhed… Kræver en storhed, kræver en særlig energetisk sammensætning. Det er ligesom den membran jeg kigger på i universet der udvider sig som en fødselskanal, der gør det mere muligt, ikke blot for jer, for jorden, men også for de bevidstheder der står klar, til at tage sin ankomst på jorden.


Så oppe i universet, langt ude i den fødselskanal i den fødselsåbning til det nye univers ovenover, beder vi jer tage fat i kanten og være en del af den massage, så denne åbning bliver mere gelinde – bliver mere fleksibel og tager endnu et nøk. Mærk hvad der sker i jeres krop mens i arbejder her. Der er en intensitet helt ned i rodchakraet hvor i ”virkelig” står fast i jeres arbejde.

Det at skubbe kanten til side og skabe adgang – gør også at kropsdele på jeres egen fysik slapper mere af, at der er mere bevægelsesfrihed, Der hvor der har været trangt for jer at stå, måske at tage beslutningen, sker der noget i forhold til den bevægelsesfrihed i får, med dette arbejde i udfører her. Vi beder jer lige om at fokusere – også i dag på jeres kraft i jeres hænder. Men i høj grad også i jeres energisystemer i jeres chakra systemer. Der er en klarhed hele vejen ned – ligesom en spiral der kører hele vejen ned og bliver kraftigere og kraftigere. Den står virkelig fast i bunden af jer. Smid alle bekymringer væk om hvad det er der sker, hvad det er I gør, hvordan I gør, blot "VÆR", blot "ÆR" jer selv.


Nu begynder energierne der står bag jer at komme tættere på jer, fordi I tillader denne åbning. Det er ikke noget I bliver låst mere af, snarere tværtimod. Det er en hjælp til denne fase I går ind i nu. Mens I står og stormen raser og i ser det vælter derude – vil i til alle tider stå fast i jeres kerne. Den oplevelse af at være en del af dette større moment i universet, bliver en naturlighed i jeres hverdag. Er ikke en forhindring i det i gør, i det i er, der hvor i færdes. Den støj der har været på linjen i jeres ære – er et helt nyt sted, der er en ro, i kan nærmest høre balancen. Især inde omkring solar plexus hvor hjertet har stået og hoppet, i tide og utide. I flere sekvenser, nogle gange lidt hurtigere – nogle gange lidt langsommere. Der er der kommet en ro og en healing til hjertet. Især på undersiden i venstre side er det som om den u er fuldendt i sin healing til hjertet. Det kan opleves stadigvæk lidt stramt men ganske kortvarigt, så indfinder forandringen sig fuldt, bliver integreret – implementeret i jeres fysiske hverdag, som den mest naturlige del af det der er jer. Det er aldrig set på den måde før.


Der står en stjerne ovenover den energi der står her i midten. Nærmest som en Nordstjerne der lyser på hver af jer. Som en helhed som én enhed for hele jorden. Dvæl lige et øjeblik ved den forbindelse i har, ved at være en del af dette større Univers. Få klarhed i jeres energi på hvor I står. Som det fysiske menneske i er. Kig på jeres fødder og træf afgørelse om hvilke veje de skal træde. Vid der ikke er noget skridt der er forkert eller forgæves. Den linje det liv I har beslutte t jer for at gå i inkarnation på er ligesom afsluttet, men starter op i den ny energi – og så får jeg kaskader af energier der sender stjernen ud, s meget kraft er i der i den transformation i laver fra hver især af jer.


Der er en opmærksomhed i at der ligger en latent bekymring ind omkring hver af jer. Som vedrører jeres egen del i hjertet. Tag fat om hjertet og mærk den helhed, den fuldbyrdet hed der er i hjertet, i forhold til den healing på undersiden der også er foregået.

Det er ligesom der bliver trukket et tornyster af jer, der har siddet på især den højre skulder af jer. Der bliver løsnet får ryg og nakke og centralnervesystem til at slappe helt af. Jeg får et blik for den stjerne der står øverst oppe, der sender kaskader af energi ned til jer, ned langs baghovedet og ned i jeres rygsøjle, ned i centralnervesystemet hvor der virkelig heles op i de gamle chok og traumer der ligger begravet her. Ikke at i ikke har bearbejdet dem, men det er som om der ligger støvkorn af noget I kender, og I har været alle steder. Så kommer der ro på, så bliver der sagt TAK


Opsummering:


Der er en lille terning af os, der mangler at komme i ro. Tag den med et snuptag, uden at skulle tvinges til at lægge dig. det er en fysisk bevidst beslutning om at sætte dig og lade det passere. De gamle følelser spræller i terningerne. Det påvirker den fysiske jeg det – egoet. I alle følelserne.


Kraften ligger i Lotusblomsten som den stjerne der står i toppen – som er en markør i en tynd - meget ny og kraftfuld og rigtig frisk stængel. Så er der et ekstra krydderi der ligesom drysser ind, glæden der begynder at komme.


Tine

Jeg får et billede af at det er glæde og fluffy duffy skyer der giver en følelse af det er meget blødt – agtpågivende – forsigtigt men meget blidt.

Får følelsen af lidt bump med lidt hårde hakker, for at ende i gopler der bliver bløde. Giver en følelse af perioder, hvor det er ok, der giver farver på, og helt klart nogle bump, nogle hårde hak men også bløde. Ja nærmest gopleagtigt. Mere jævnt.

Søjlen var ret vild, den var vild at stå ind i, der var meget kul på……

Vi må stå der hver på vores måde. Bare stå der med mine hænder og så kommer pladsen, så kommer bevægelsen. Det skeptiske falder bort i menneskets afmagt og frustration. Det hele crasher og alt går i sort. Tiden er med til at mennesket i afmagt finder de nye veje. Det at energierne kommer til syne i kroppen, der skabes sammenhænge og der øges bevidsthed helt ned i kroppen. Universet og tiden er med lige nu, hvor vi blot skal stå i bevægelsen.

Erik

Davidsstjernen opleves som en kraftfuld energi, hvor tingene bliver adskilt og samlet igen i den kraftige stråle der står her i rummet.


Det er meget sprudlende, der sker en stor udvidelse. Giver albueplads. Plads til bevægelse. At støtte universet ind som en naturlighed i at det er sådan det ”ER”. Hvor videnskaben ændrer sig, vi får en ny forståelse på et metafysisk plan.


I lotusblomsten krone, er der diamanter med alle facetter, vinkler og oplevelser. Toppen er hjertet – det vi går forrest med, det vi går ud med. Der er skabt en balance mellem feminin og maskulin der er hver mere eller mindre, i en kærlig venlig handlekraft. Der er stor balance heri.

Comments


bottom of page