top of page

Workshopdage - afsluttende og enkeltstående


Lørdag den 13.5.2023 og den 3.6.2023 - kl. 09.30 - 16.30


En kærlig, opløftende dag til dig – fyldt med tidens energier der viser vejen for dig.


Tiden kalder på mere dybde til energierne og deres implementering. Skiftet ind i det nye, der ligger nøgent og u-betrådt for alle, må næres af et kærligt afsæt, så du - vi – alle, kan få muligheden for at stå klarest mulig og kærlig bevidst i hver enkelt af os.


På en workshop får du muligheden for at gå i dybden med dig, din hjerteenergi, givende kærlighed til dig selv, og et samlet hele. Der arbejdes i energierne, for dig og for holdet i, at skabe sammenhæng mellem hjertets ønske og din hjernes vid.


Det vil være et hold der samles i høj intensitet, hvor du i nærvær, tryghed og med fokus på netop dig, vil opnå det dit hjerte kalder på denne dag.


Jeg holder energien og guider dig trygt og kærligt gennem lagene på disse intense dage. Du vil blive trænet i dit hjertes kontakt med din højeste bevidsthed i dig. Her får du fat om kernen i dit indre, din sjæls gang – din åndskraft og kontakt til dig i en ny bevidsthed, som fysisk menneske på jord.


Det er altid energierne der viser os vejen, og skaber det ”NU” vi arbejder ud fra.


Pris kr. 1295,00, betales ved tilmelding og din plads er sikret. Betaling til Mobilpay 22754, eller ved overførsel til reg.no. 5394 – konto 0000251648.

Tilmelding på tlf. 30711809 – eller mail. sundhedogsammenhaenge@mail.dk


Medbring madpakke/frokost og evt. indesko. Forplejning hele dagen, ad libitum i form af the, kaffe, vand, frisk frugt, sødt og kage.


Workshoppen:


· Her skaber vi forbindelse og bevidsthed til det vi alle er samlet om, er en del af, her møder vi unikheden og storheden i helheden.

· Har du en lyst til at udforske hvad den spirende energi og spiritualitet skal betyde for dig i dit liv – på din færd fremover.

· Har du lyst til at være samlende i kærlighed og styrke fællesskabet og dermed binde nye former sammen til en større helhed for menneske og Jord.

· Har du ledt og ledt efter dit indre kald og gået forgæves i forskellige sammenhænge. Har du i denne søgen oplevet at være blevet lidt fortabt, frustreret, følt afmagt, måske blevet en smule væk i overvældelsen af det fysiske liv der byder på værktøjer og muligheder der ligger udenfor dig.

· Har du prøvet det meste og endnu ikke fundet balance og roen i dig.

· Har du en øget sensitivitet der skaber benspænd for dig i din hverdag.Så spørg dig selv om det er tid for dig at..


· Skabe afsæt til det du ønsker dig – drømmer om og skabe det liv du er værdig til.

· Skabe øget bevidsthed og ny sammenhæng mellem hjerte og hjerne.

· Finde din indre og egen tryghed, gennem din sandhed, virkelighed og ansvaret for dig.

· Finde ”DIN” vej og brugsværdi i – hvad energi kan gøre for dig fremover.

· Skabe ro – balance og overblik fra et helt nyt bevidstheds niveau og udgangspunkt.

· Have modet til at være ”DIG” som den unikke skabning du er.

· Styrke fællesskabet og binde de nye former sammen til en større helhed for menneske og Jord.


Så tag med på en tur til ”din indre sandhed” der til alle tider skaber ”din virkelighed” ud fra din sjæls gang på Jord, brugende din åndskraft i et fysisk nutidigt liv.


Her får du en ny, anderledes og let tilgang til dybe oplevelser i dig, skabende afsæt til det der ligger fremadrettet for dig.


Her er der stor kærlighed, tryghed, renhed og rum til at hilse dig og det du skaber i din verden, på din måde, hjertelig velkommen. Her hylder vi forskelligheden, sårbarheden og sensitiviteten i alle dets aspekter og former. Her bygges op til en indre kerne af tro, ro og glæde.


Det er for dig der er nysgerrig og søgende i energi og spiritualitet, uanset hvad dit kendskab til emnet er. Her er der intet der skal kunnes, intet der skal huskes, intet der skal forberedes, intet der skal være eller have en bestemt form. Her er der fokus på netop din indre kerne hvor du vil finde din vej i hvad energi kan omsættes og bruges til, der hvor du træder dine skridt. Her styrkes forskelligheden, og du vil opnå en styrket tro – en indre kærlig opmærksomhed til eget selv, der skaber ro og glæde i at ”vide” at det er forskelligheden der netop er styrken i helheden.


Det er for dig der rigtig gerne vil blive dus med din form i energi, dine helt egne og unikke oplevelser af det der vises for dig og frembringes gennem dig. Det der kommer til dig gennem din intuition og skabe en stærk tro i dig til at gå med det du oplever, det din mavefornemmelse fortæller dig.


Her vil du få klarhed på din måde at forstå det ubevidste i dig og skabe bevidsthed i ethvert moment derfra. Her tages der kærligt hånd om hver enkelt deltager og denne vej og form. Alt er rigtigt ud fra hver enkelt deltagers ståsted. Du skaber bevidsthed til helt din egen form.


Glæder mig til at se dig i energierne.

Kærligst

Pia


コメント


bottom of page