top of page
IMG_4572.jpg
Værdier hos  —  

PIA HANSEN

Hvad enten din kontakt til mig er professionel eller privat, vil du altid blive mødt i et respektfuldt rum. Tavshedspligt, empati, etik og moral, bindes sammen i mit fokus på opgaven og på dig som menneske i den du er. 

Jeg har en særlig, kærlig og stærk tro på, at vi som mennesker, altid gør det bedste vi kan, i bestræbelsen på at skabe vores eget liv, egen lykke og veje. Gennem et levet liv, skaber vi erfaring og læring, og vi samler op undervejs.

Min styrke ligger i  mit eget levet liv, hvor jeg har trådt mange veje med dets udfordringer. Jeg har opbygget modet til at tage ansvar for handlinger og konsekvens. Gennem den opbyggede læring og erfaring, og mit holistisk menneskesyn, som arbejdsleder og selvstændig, står jeg klar i tillid og tro på dig som det menneske du er.

Hos mig mødes du altid med et skarp blik og et klart syn på dig, tagende det bedste til dig, gennem energierne der stiller sig til rådighed for dig. Jeg ser på det hele menneske, gennem sjælen, sindet og kroppens "nu og her" tilstand. Vi er alle forskellige, og skal derfor også behandles derefter, hvorfor en behandling hos mig altid vil være tilpasset dit behov og din situation. Intet er for stort og intet er for småt. 

I min hverdag indgår Bevidstologien, som er evnen til at arbejde bevidst og opnå højeste bevidsthed ud fra din sandhed, oplevelse og virkelighed. Bevidsthed og livsvejledning på alle planer, sjælelige, psykisk og fysisk. ​Jeg bruger  alle mine værktøjer som uddannet terapeut, coaching, healing og de psykoterapeutiske redskaber.

Der arbejdes både gennem fysisk fremmøde og- eller elektronisk gennem zoom, skype mm.

Ved fokus på det fysiske, sker det gennem min egen skabte behandlingsform Energetisk Bevidstheds Terapi - EBT, der er certificeret og godkendt gennem patent- og varemærkestyrelsen i 2022.

IMG_4588.jpg
KAN JEG HJÆLPE DIG?

Når vi "mærker / oplever" livet der banker på - gør væsen af sig, kan der opstå tanker, adfærd og mønstre der ikke længere synes hensigtsmæssige. Der kan opstå fysiske smerter, psykiske udfordringer, sjælelige belastninger, der over tid sætter sig til en egentlig sygdom/diagnose. Gennem kroppens egne og unikke energier, flytter vi disse og opløser stagnerede områder. Gennem træning af din bevidsthed, styrker vi dine ressourcer og gøre dig i stand til at flytte disse og skabe forandring, til det du ønsker dig.

 

Jeg vil kunne hjælpe dig med at skabe fundamentet og give et afsæt, til det der er "din" nye balance og dit ståsted, lige HER- lige NU. Om udfordringen er fysisk, psykisk eller sjælelig, vil vi altid komme rundt omkring helheden i dig. I et respektfyldt samarbejde tager vi afsæt i dig og dine lag af bevidsthed, og skaber derigennem sammenhænge mellem det dit hjerte ønsker sig og det din vid og hjerne gør brug af. Vi synliggør dit mål, og din retning. Du får sat kursen, og kan i ro og  balance, stille dig på broen og indtage den nye kurs i dit liv. 

 

Har du brug for en helt ny måde at se dig selv på. Oplever du, at du står fast, og ikke kan finde "dig". Er du faret vild på din vej gennem livet, og står måske i en blindgyde. Så spørg gerne dig selv om..

 

- Der er sammenhæng mellem det dit hjerte ønsker sig, og det din hjerne fortæller dig.?

- Du har din integritet i behold, og fremstår du i din egen autentisitet.?

- Du kan mærke dig selv - lytter du til dig selv og din krops signaler.?

- Om du udlever dit ultimative potential, i skabelsen af den bedste udgave af dig.?

- Om du har brug for at finde nøglen til dit indre, og skabe kontakt til din kerne

- Om du har brug for at få bevidsthed på dit mål og holde fokus.

- Om du har brug for at skabe nye vaner, mønstre, og ændre adfærd heri.

- Om du har brug for en ny retning.?

- Om du ønsker at sprede dine vinger ud, og have oplevelsen af, at du "lever"​

- Om det er tid for dig, at lave en ændring i dit liv.?

Er du "comitted" til din beslutning om forandring, og har du besluttet dig for at tage de skridt der måtte være nødvendige for dig,  ind i nye områder. Så tilrettelægger vi i fællesskab et forløb der passer til dig, hvor du går forrest i dit ønske om forandring. 

UDDANNELSE

2022

Sundhed & Sammenhænge

Energetisk Bevidstheds Terapi - EBT, certificeret gennem patent & varemærkestyrelsen 2022 - opbygget i årene 2010-2022

2011 - 2022

Bakke-Gaarden, Asperup

Bevidstologisk uddannelse og coaching

Bevidsthed og kommunikationen med det ubevidste / bevidste liv

2016 - 2018

Psykoterapeut Akademiet, Århus

Psykoterapi - 3 års opbyggende terapeutiske redskaber, med afsæt i NLP og Hypnoterapi. Angstterapi, Traumeterapi, Fobier, Parterapi

2014 - 2016

Psykoterapeut Akademiet, Århus

Master i NLP og Hypnoterapi.

 2016

Psykoterapeut Akademiet, Århus

Hypnose - NLP med speciale i Børn og unge

2014

Mygind Institut

TFT/EFT  - Tankefeltterapi og Energetisk Freedom teknik

2014

Access Consiousness

Accessbars

1997 - 2014

Ansættelse, privat virksomhed

Ansættelse i International Containervirksomhed import/eksport. Ledelse på forretningsmæssig og personalemæssige planer.

"When you touch one thing with deep awareness,
you touch everything.
"

- Thich Nhat Hanh -

bottom of page