top of page

EVENTS

BEVIDSTOLOGISKE AFTENER

Tirsdage i lige og ulige uger 2023

RETRÆTE - HIMMELBJERGGAARDEN

Weekenden den 22-29Oktober 2023, Retræte for dig - i skovens dybeste stilhed og selvets indre ro.

FOREDRAG - ONLINE PÅ ZEVIO

Hør eller genhør - mit foredrag på Zevio

KOM MED PÅ DISSE ENERGIFYLDTE TRANSFORMERENDE AFTENER FOR MENNESKE - JORD OG EN STØRRE HELHED

Kom med på en aften i et kærligt og respektfuldt samvær, hvor vi manifesterer energi for helheden. Gør det Universelle større, som vi alle er forbundet til. Healing, fælleskanalisering, inddragelse af dig og dine energier der er mødt op. Klarsyn er altid repræsenteret i de ulige uger. Kan forekomme også de øvrige uger. Her vil du opleve energierne får liv og manifesterer sig, mens dit indre fyldes op. Du står klarere i eget lys, væren og åndsbevidsthed.

Her er alt i spil, og formes ud fra energierne der til alle tider viser os vejen. 

Tilmelding på tlf. 30711809

Pris kr. 250,00 - inkluderer kaffe/te, kage, frugt, sødt

EBT - Energi - Bevidsthed - Terapi for alle sanser - celler og selvets dybdegående forandring.

Hovedingredienserne i kurset er:

Vi bruger energierne igennem Naturens form og kraft.

Vi skaber fuld opmærksomhed på din bevidsthedsform, gennem dit indres indføling, bevidsthedsniveauer, oplevelse, sandhed og virkelighed

Gennem Åndedrættets magiske veje, får du et nyt redskab der giver dybe reaktioner, indsigter og et styrket immunforsvar.

Foredraget - Når sensitivitet - angst - høj bevidsthed og energi bliver omsat til diagnoser (ADHD - ADD - OCD mm.

På den gratis foredrags platform Zevio - kan du lytte med til mit foredrag.  link og tilmelding

 https://zevio.com/da/event/nar-sensitivitet-angst-hoej-bevidsthed-og-energi-bliver-omsat-til-diagnoser-adhd-add-ocd-mm-1451

343644820_619146483420010_2534667512612761757_n.jpg

Tirsdage  2. HALVÅR - kl. 18.30-21.00

BEVIDSTOLOGISK VIRKELIGHED

Her mødes vi i en fælles energi hvor du bliver kærligt fyldt op gennem fælles kanalisering og klarsyn til hver enkelt. Max 9 deltagere, og vil være først til mølle.

Vi er i den energi der står til rådighed for alle fremmødte. Et energifællesskab hvor vi kan heale op, dele vores udfordringer og blive fyldt op med ny energi.

Kom og vær med i energierne for et samlet løfte til dig, mennesket og vore fælles jord. 

Billede1.png

RETRÆTE HIMMELBJERGGAARDEN

28 og 29 Oktober 2023

Har du lyst til at optimere din krops tilstande - fysisk, mentalt, sjæleligt og åndeligt..? 

Her kommer du hjem med en ny platform - et nyt udgangspunkt - nye enkle og overskuelige værktøjer, til brug for dig i en måske travl hverdag. Værktøjer du alle har lige ved hånden, gennem din naturlighed. De er dine og helt gratis at gøre brug af. 

Her får du en hel weekend fyldt med energi, plads til dig, bevidsthedsoplevelser, sanselige AHA`er, og en stor bid at mit hjerteblod, i at fungere og kommunikere med din krop. En viden jeg vil elske at dele med dig, da jeg har det hele fra første hånd. Har været igennem alt det du bliver tilbudt, og jeg "VED" hvad der er muligt heri. Her er der fuldt fokus på dig. Vi bruger kroppens naturlige energier og funktioner, til at skabe højeste bevidsthed og kant til de dybere liggende og ubevidste dele i dig. 

Naturen, energierne og åndedrættet kalder på dit dybe inderste naturlige jeg. 
 

question-mark-1722862_1280.webp

Foredrag - på Zevios online platform

SENSITIVET - ANGST - HØJ BEVIDSTHED

OG ENERGI OMSÆTTES TIL DIAGNOSER

Her får du min vinkel på sensitivitet og følsomhed. Mine mangeårige oplevelser og erfaring med mit arbejde i energi og bevidsthed, med mennesker i alle aldre der er udfordret. Mennesker der synes opfattet i det etablerede system som diagnoser fx ADHD - ADD - OCD mm. Jeg giver dig her mit bud på hvordan jeg oplever dette. Her får du et muligt værktøj med til at tackle din eller pårørendes hverdag gennem EBT, der kan give mere ro og balance.

Link til at lytte eller genhøre igen:

https://zevio.com/da/event/nar-sensitivitet-angst-hoej-bevidsthed-og-energi-bliver-omsat-til-diagnoser-adhd-add-ocd-mm-1451

bottom of page