top of page

At fylde dit hjerte med eget lys

Vigtigheden af at "tanke" dig selv op, med dit indre lys, er større end mange måske lige tror.

På mange måder, sukker vi efter en nemmere og lettere hverdag, hvor vi måske kan trække vejret en anelse mere frit. Eller blot komme ud af hamsterhjulet for en stund.

I forsøget på at skabe mere lethed, kan vi måske fylde vores hverdag op med udefrakommende ting der kan gøre os godt, lige "nu og her". En løbetur, en velfortjent cafétur. Et smukt stykke nyt tekstil osv. Ofte forbliver tilstanden ganske kort, og vi må op på hesten igen. Finde nye muligheder, nye veje. Vi prøver ofte til, men falder hurtigt af, da der skal en vedvarende ændring til at skifte fokus i vores bevidsthed. Ofte kan tanken være - åh bare vis nu jeg havde det lidt bedre... Hvis blot min tid var til det, så ville jeg.. Jeg ville ønske det hele ikke var så tungt og svært...


Har du mon lyst til at skabe en lettere grundfølelse - tilstand og mere blivende udgangspunkt i dig..? Så vil det at skabe nye vaner, nye tilgange og nye måder at arbejde indad på, være en mulighed for at skabe den vedvarende tilstand du ønsker dig.


Ved at træffe en meget bevidst beslutning om, at det er tid til dig nu, kan du gennem vedholdende bevidsthedstræning, ændre frekvenserne i din fysiske krop. Du højner dermed egen energi, påvirker herigennem alle niveauer af bevidsthed, skaber nye vaner, mønstre og overbevisninger for dig, hvor "DU" er vigtigst.

Gør din hverdag lys og glædelig at vågne op til. Husk på, uden hjælpen til dig selv først, er du ikke i stand til at hjælpe andre.


Har du brug for støtte og hjælp til vedvarende ændring, så kontakt mig og hør om dine muligheder.
Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page