top of page

Brobygning mellem top og bund

Opsamling og kanalisering i energi og oplevelse - uge 41


Der hersker en enorm stor energi omkring hver enkelt. Der foregår en aktivitet i overfladen som er ligesom et mylder af energier, der svarer til en banegård der er overfyldt af mennesker. Det er nærmest som om, at energierne har en iver for at komme frem, og samtidig blokerer de lidt for hinanden. Det er lidt ligesom der er en flaskehals de skal igennem. Det er lidt ligesom de står ude omkring hver enkelt korpus, og alligevel foregår det som et spejl inde i kernen. Det er kernen af mennesket, hvor balancen mellem det feminine og det maskuline står for - ikke som værende set i højre og venstre side, selvom det også er der det foregår. For det foregår også i højre og venstre side af underlivet. Men i høj grad som en balance mellem top og bund, rodchakra, solarplexus og kronechakra.


I at disse når energien gennem solarplexus, som er de to nærværende energifelter rodchakra og solarplexus. Hvor der er en konstant kommunikation mellem de to områder, sådan ligesom en regnbue øger de energitrykket i forskellige farver, henover midten. Her samles det i harachakraet, som også fordeler sig ud til de øvrige områder af korpus. Der er nærmest sådan en særlig stilstand i kroppen, hvor den ikke er helt tilpas, og alligevel fungerer den.


Der er her en hjertehealing så stor som aldrig før i anmarch. En hjertehealing for menneskeheden. En hjertehealing for Jorden, for Universet for helheden.


Pia kanal:

Fysisk afstedkommer det- og har afstedkommet, ret meget fokus på forskellige dele af den fysiske krop. Det har markeret sig kraftfuldt i balancen, feminin og maskulin i rodchakraet. Afstedkommet smerter, ligesom at være i fødsel. Det er virkelig den bro der bliver dannet i den regnbue fra rodchakraet til solarplexus, er det der rummer fødslen af det nye. Det er et specielt billede, fordi aksen sidder ligesom i midten og vender fronten ud mod hjertets side. Som værende en vægt der står og balancerer her, hen over navlen som en himmerigsport, en himmelbro, en regnbue, der etablerer sig og fødes. Det er her de nye Universer skabes, og bliver født. Det er her ”du” står i din kraft, ”du” står i din styrke. Det er her du stiller dig endnu mere fri af alle bånd, endnu mere i nuet, afventende i enhver situation for alt hvad der måtte komme derude. Det er her, det til enhver tid er muligt at tackle enhver situation.


Det rykker lidt ved de gamle følelser i denne fødsel og denne balance. Især sorgen og vreden, er to kolde faktorer der har brug for at blive varmet. Få kærlighed, få opmærksomhed.


Vi sender her hjertets energi ud til sorgen i lungerne. Til vreden i leveren og mærker hvordan gnisten, gejsten, begejstringen får de to nyrer aktiveret i din livsgnist – i egen livsform – i eget livsformål. Helt ned mod rodchakraet – helt ned bagpå hvor dragens hale, spidsen der sidder længere ude end dit haleben, kommunikerer i en healende kraftfuld enhed. Mærk hvordan det løsner din tale. Mærk hvordan det løsner dig i at stå, som den du er. I - at den du er vedholdende i, har sin plads til enhver tid.


Der samler sig fra top og bund og fra siderne – i top og bund et lys der smelter sammen og fra siderne en forglemmigej blå vinkel der støder ind i midten og får de fire verdenshjørner til at forenes. Det er som at mærke et klik, der klikker på plads. Og en eksplosion spredes i midterstykket og åbner sig. Som i en atomreaktion – eksplosion, udvides området og der flyder en masse, gylden plasma. Lidt ligesom i strømninger der kan ligne nogle frekvensbølger, langbølger – kortbølger umiddelbart…. nu bliver de mere forskellige – ikke strømlinede men forskellige i deres nuance – forskellige i deres former. Det er et spejl af forskelligheden inde fra og ud. På det spejl, der er ethvert menneske i, at have eget aftryk, så falder der energier - draperinger ned – ligesom glasur på en kage, hvor de glider stille og roligt ned og manifesterer sig, og sidder der hvor de sidder.

Så bliver der sagt tak.Comments


bottom of page