top of page

Energetisk Bevidstheds Terapi - EBT


EBT - Energetisk Bevidstheds Terapi - godkendt gennem patent- og Varemærkestyrelsen. Facilitering og certificering af denne dybdegående behandlingsform kan opnås gennem Sundhed & Sammenhænge – www.sundhedogsammenhaenge.dkPræsentation af certificeret behandler i EBT:


Lotte Talmark - uddannet coach efter International ICC standard – coacher både erhverv og private, med godt gang i virksomheden Talmark Life & Business Coaching (kan følges på Facebook under samme navn), har valgt at beskæftige sig med en større helhed for mennesket, og har bygget en fysisk behandlingsform på hendes virke. Sundhed & Sammenhænge har haft den store glæde og fornøjelse af at facilitere Lotte, så hun i dag er certificeret behandler i Energetisk Bevidstheds Terapi - EBT.


Lotte er et smukt og livgivende eksempel på hvordan hun gennem energi - glæde og lyst til at gøre en forskel for mennesker, stille og roligt skaber og bygger et solidt fundament, ved at øge sine kompetencer og få virksomheden til at vokse. Lotte har valgt at kombinere sin coaching uddannelse med den fysiske behandlingsform EBT, hvor både enkelte EBT-behandlinger, såvel som kombineret behandling og coachende samtale, skaber resultater for klienterne.

Ønsker du ligesom coach- og behandler Lotte Talmark, at udvide din forretning med en ny dybdegående behandlingsform. Eller ønsker du at finde et afsæt til at kunne skabe din mulighed for at blive selvstændig behandler.

Så har du muligheden for at tilegne dig et værktøj der går et spadestik dybere hvor der arbejdes med sjæl, sind og krop i en samlet helhed. Kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale hvis du…….


· Går med en lyst til at udvide din forretning.

· Ønsker at starte som selvstændig behandler, men ikke helt ved hvilken form det skal have.

· Er udfordret som forældre og har brug for et værktøj der kan hjælpe dig i hverdagen og skabe ro og balance til dit barn/unge, dig selv, dine nære kære og din omgangskreds.


Giv mig gerne et kald på Tlf. 30711809. Tager jeg ikke lige telefonen, så læg gerne dit navn og tlf. nummer og jeg ringer hurtigst muligt tilbage. Se evt. mere på www.sundhedogsammenhaenge.dk


Anbefaling fra Lotte:


Idet jeg havde et ønske om at føje et område til min eksisterende forretning, gav det virkelig god mening at tage en EBT-uddannelse hos Pia, Sundhed & Sammenhænge. Jeg vidste i forvejen, hvor kompetent nærværende og dedikeret Pia er indenfor behandler området, hvor hun mestrer virkelig mange værktøjer og kompetencer på fineste vis, så jeg var helt sikker i mit valg. Med Pias varme og støttende måde at undervise på, har jeg fået virkelig gode værktøjer til at udføre en spændende behandlings teknik, som jeg allerede har stor glæde af at udbyde i min forretning. Jeg har med EBT uddannelsen fået et kæmpe supplement til min eksisterende viden. Denne nye behandlingsform er en stor gave, både for mig og mine klienter med den bevidsthed, ro og fornyede styrke EBT giver. Jeg glæder mig til at hjælpe endnu flere klienter med EBT-behandling, og er yderst taknemmelig for mit valg af uddannelse hos Pia😊


Uddannelsen Energetisk Bevidstheds Terapi – EBT, er en éngangsinvestering, og du kan arbejde videre med det alene, eller kombinere det med andre værktøjer i din forretning. Jeg glæder mig meget til at arbejde videre med de guldkorn jeg har fået med. Pia er yderst kompetent, autentisk og en skøn læremester, med en ekstrem stor menneskelig forståelse. På uddannelsesdagene, har du hendes fulde dedikation og totale nærvær, dagene var for mig, guld værd. Jeg giver Pia mine varmeste anbefalinger⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️LADIES NIGHT OUT – en aften I selvforkælelse.


Vil du se/opleve mere til Lotte Talmark, så tage forbi eventen ”Ladies Night Out”, en aften i selvforkælelsen tegn. Det sker i Power For Life, Bremårevej 15, 8520 i Lystrup den 22.11.2022 kl. 19.00 – 22.00. Se mere om eventen på Facebook under Talmark Life & Business Coaching. Tilmelding skal ske forud for aftenen.


Her har Lotte en plads, hvor du kan komme og få en prøvebehandling og mærke hendes form og energi i en EBT-behandling. Gå ikke glip af denne mulighed, hvor du bliver mødt og holdt i energien, af Lottes trygge hænder.

Comments


bottom of page