top of page

Foredraget - Når sensitivitet, angst, høj bevidsthed og energi bliver omsat til diagnoser.Lyt med eller genhør foredraget, hvor vi fokuserer på mennesker, børn, unge og voksne der har det svært. Er udfordret og kan føle sig fanget - fastlåst i et samfund der presser mennesket ind i en helt særlig form. Oplever sig selv som anderledes, ikke mødt i den du er. Har en høj sensitivitet og måske ikke kan være i forskellige sammenhænge.


Tryk på linket og gå direkte til foredraget...Værktøj til dig der vil din udfordring nærmere og skabe balance i din bevidsthed:


Afholder du dig selv fra sammenkomster i sociale sammenhænge.?

Er du forældre til et skolevægret barn eller ung teenager.?

Ønsker du at få et værktøj der går i dybden for dig og dine klienter.?


Hvad enten det er dig personligt der har brug for et nyt værktøj, dig som behandler, eller dig som forældre der har brug for en hjælpende hånd i hverdagen, der kan give mere ro og balance, så har du hermed muligheden for at tilegne dig teknikken EBT - Energetisk Bevidstheds Terapi. Teknikken er særdeles egnet til dig der er udfordret med Angst - ADHD - ADD - Autisme - OCD - Asphergers - høj sensitivitet - særlig følsomhed - svært ved relationer, mange mennesker og forskellige sammenhænge. Ring gerne for en uforpligtende samtale på tlf. 30711809, om hvad det kan gøre af forskel for dig og dine. Kurset afholdes én til én - max to hvis det er forældrepar, så det er med dig i fokus, og du vil få dagen helt til dig i ro og tryghed. Se mere på hjemmesiden om dette værktøj - U D D A N N E L S E | Sundhedsammenhaenge (sundhedogsammenhaenge.dk)


留言


bottom of page