top of page

Holder du dig tilbage i at leve succesfuldt i eget liv...?

Vi har alle drømme og ønsker for os selv, og vi tænker ofte tanker om det vi drømmer om. Måske du til tider har tænkt, ja drømme er da dejlige, men hvornår bliver de egentlig til virkelighed..? Hvornår får jeg det nye job. Hvornår møder jeg min drømmeprins/prinsesse og får skabt en dejlig familie. Hvornår kan jeg leve af at være selvstændig. Hvornår får jeg råd til at leve mit liv i mere frihed. Drømme kan være mange og drømmene forbliver drømme, med mindre du sætter bevidsthed og handling på dem. Det kræver beslutning fra dig, og nye tilgange og vinkler at opnå det du drømmer om.


Ofte er vi bundet op på gamle paradigmer, hvor de gamle mønstre handler ud fra underbevidstheden. I det ubevidste sind handler vi ud fra en automatik, der foregår 95 % af tiden. Dermed benytter vi gamle vaner, mønstre og overbevisninger om hvordan ting skal udføres. Vi er gennem livet blevet programmerede til at være i automatikken. Vi lever fra det vi kender og drømmer os "hen" til det vi gerne vil opnå. Dermed forbliver drømmene et kig ud i horisonten der aldrig opnås. Vi slæber de gamle ting med ind og vi forbliver i længslen, og drømmene braser eller udvandes over tid. Selvfølelsen bliver mindre, for tanken og drømmen kunne ikke fuldføres.


Ved et skifte i din bevidsthed til høje frekvenser og lette energier, ændres din måde at tænke, opleve og være på, og dermed ændres dit "mindset". At skabe bevidsthed i os, vil ændre dagligdagen markant. 5 % af det vi gør og handler ud fra er bevidst. At dreje ubevidste handlinger til at blive til bevidste handlinger kræver et stort skifte i ens mindset, kræver at du ændrer til dit nye paradigme. At gå fra 95 % ubevidsthed til mere end 5 % bevidsthed, er et livtag med gamle paradigmer, et livtag med at træffe nye beslutninger, ud fra nye ståsteder og lade mulighederne arbejde og åbne nye veje. Ved at skabe et nyt selvbillede af dig i dit ønskede mål, og bevidst at tænke og arbejde ud fra dit mål, lærer du at løse problemerne up front, og skabe indefra og ud i ethvert nu. Dermed bliver der kongruens og overensstemmelse mellem dit hjertes ønsker og din hjernes vid.


Det er ikke den du er, der holder dig tilbage i at nå dine drømme, men illusionen om den du ikke er der gør det.


Er du klar til at skifte dit paradigme..? og har du brug for hjælp hertil, så kontakt mig gerne for en snak om dine ønsker og muligheder.


Commenti


I commenti sono stati disattivati.
bottom of page