top of page

Jordens, tidens og Universets Big Bang


Bevidstologisk virkelighed - en del af Sundhed & Sammenhænge v/Pia Hansen


Tiden vi er i - lige netop nu, er optakten til et stort Universelt skifte, denne tids kosmiske Big Bang, for menneske og for Jord. Hjerternes åbning til Ligeværd, Frihed og kærlighed. Healing til ethvert sår, til dybet, til enhver lidelse, i mennesket, for at kunne "være". Mandag møder vi forårsjævndøgn og tirsdag nymånen der varsler opstarten til en ny kosmisk transformation for helheden. En forandring for dig som menneske i en ny "væren" en ny "bevidsthed" og en ny form på Jord i eget ansvar. Strukturen former sig hastigt herfra. Dit bidrag, bevidst - ubevidst, er at stille dig og din energi til rådighed for menneske - for Jord, for kærlighed, for ligeværdighed, for din og menneskets frihed til at "være".


Mange mærker kroppens smerte, i fysisk, mental og sjælelig form. Oplevelser af frygt, afmagt, og store emotioner, der svinger rundt endnu engang. Det at give "dig" kærlighed, omsorg, plads og tid til at læne dig ind i dette - til tider "ubehag" - Helt uden krav til dig, Helt uden at skulle - burde - være nødt til, at handle dig ud af situationer, ud af ubehag og følelser. Men at "være" i det - at tillade dig at være med det der er i dig, stå bare stå - vil lette dette emotionelle - Universelle pres.


At give dig og din fysiske krop ro, opmærksomhed, og nærvær i styrkelsen af dit "hus", hvor du på din måde skaber plads og balance til din storhed og sjæl, er tiden vi står i. Der er netop en øget opmærksomhed på at få fysikken i form og balance for at kunne huse din storhed og sjæl. Så vær gavmild og nænsom mod dig. Nær dig af det dit indre kalder på. Mad, opbygning af kroppens styrke, hvile, ro mm. Slå ikke på dig, i denne opbygning hvor gammelt også er at finde, men skab dig nye vaner der passer til dig og din sjæl.


Har du lyst til at finde hjem i kernen og lade sjælens hus fyldes ud- og op, så tag med på næste uges energiaften.


Tirsdag den 21.3.2023 kl. 18.30 - 21.00, i Bevidstologiens Hus - Samsøvej 16tv, 8382 Hinnerup.

Tilmelding på tlf. 30711809. Pris for deltagelse kr. 250,00. Der serveres kaffe, the, vand, frugt og kage.


Her samles vi i et fællesskab, hvor der stilles ind på tidens energier til et fælles hele. Der bringes budskaber og klarsyn til dig der ønsker det. Vi berører tiden gennem kanalisering, samtale, oplevelse og skaber forandring på nye planer. Her stiller du dig og din energi til rådighed for menneske og Jord i et fælles hele.


Glæder mig til at se dig, til denne aften i store flyt og transformation.


Kærligst Pia

コメント


bottom of page