top of page

Løftet til samskabelse i kærlig fælles balance
Bevidstologisk Virkelighed – 06.09.2022


Det er en tumultarisk tid, hvor det opleves som om hjernen vrides fra hinanden og samles igen. Der kaldes på ro på de indre planer. Ro helt ind i kernen. Skabe sig en ny vane i at nære eget selv – eget hjerte.

Der tages beslutninger i det fysiske menneske, der er inkarneret som sjælen på jord. Det er at træde ind og skabe handling ud fra hjertet. Ikke at vente på tingene sker, men at vi som menneske tager ansvar og skaber handling ud fra de rette elementer i os.


Der er fokus på Verdens ressourcer, og her kommer et billede af elementet vand. Der sker og er sket en stor oprensning i vandet. Vand og jord griber ind i hinanden, vandet er følelserne - det feminines energi. Den feminine styrke bliver mere og mere fyldig i det.


Vi kommer til at kunne bevæge os på det nye område. Vi står et nyt sted, ved ikke helt hvordan vi skal bruge det. Det begynder at forme sig. At sætte energierne i svingning. Det er de ting vi har sat i sving, det vi har skabt, det vi laver i energien. Det at have viljen til at arbejde i åndsenergien, skaber og baner vejene for det nye der eksponeres. I en lang periode har vi skulle stå selv i energierne, med skabelsen af ansvaret det enkelte menneske må tage.


Her samles enhederne i de separerede energistrenge. Her skaber vi en stor samhørighed, hvor alle energierne samles i en universel enhed – i et stort fællesskab – i guddommelighed. Her toner billedet af alle sjæle der sidder i en cocoon, med en navlestreng til jorden og til universet. Her sidder vi på hver vores energistreng. Kiggende til siden er vi ligeværdige, kiggende ud, er vi overalt i universet. Alt har værdi og alt er forskelligt. Uanset hvor vi er på strengen, uanset hvor vi arbejder i energien, har det stor værdi. Det er her samhørigheden og fællesskabet bindes sammen, hvor den enkelte sjæl er for sig selv, men i tætte bånd og samhørighed med de øvrige sjæle i et kærligt ligeværd. Det er her vi skaber en fælles enhed.


Alle chakra sitrer, rodchakraet bliver et jordspyd hvor det samles, ikke delt op i feminin og maskulin men samlet i en helhed, sættes virkelig fast, nu står det. Her er billedet af en ny platform, uanset hvor du befinder dig på denne, står du til enhver tid fast. Vi lægger store lag på og højner energierne i ny dimension. Til nye frekvenser. Der kommer klarhed i hvordan vi vil bruge de nye eneriger.


Vi har været omkring det dybe mørke – de gamle følelser. De er blevet brækket over som tændstikker. Egoet har fået en ordentlig en på gummen. De gamle kendte følelsesstrukturer, hvor vi end ikke ved hvad følelse bindes sammen med, men den er blot kendt i kroppen. Her er der blevet skabt en revne, et bræk i den gamle beskyttelse. Vi passerer alle følelserne en gang mere. Når vi denne gang passerer det hele, skabes et nyt billede, en ny forståelse af det hele. Vi ser det igen, men der skabes denne gang en højere forståelse. En højere bevidsthed opstår i mennesket.


Pia kanal:

Alt det nye der ligger forude er så stort i sin helhed, det er svært at udtrykke – svært at beskrive, men er en følt oplevelse, hvad enten der er ord, eller tavshed eller få ord, så er det energien der er humlen – det er energien der udspiller sig. Det er her det unikke det helt særlige opstår. Jeg skal bede jer mærke ind i den energi i sidder med på hver jeres stol. Mærke ind i hvad den siger, hvad den gør, hvad den er. Der er sådan en ro – nærmest en helt forunderlig balance i den energi vi sidder med. Nærmest som hvis du balancerer på en knivsæg, hvor man kunne tænke det ville gå galt. Så er den så sikker på denne knivsæg. Det fortæller lidt om mestringen af, at være i energien. Det fortæller hvad det er I håndterer. Hvordan det er I arbejder, hvor skarpt I står på denne platform. I er trådt ind i en ny kerne en ny dimension. I står på et helt nyt sted. Samtidig er det også nyt for os. Dog er vejene kendte og uransagelige i Universet. Men det der er i energierne, er lige så nyt for os som det er for jer. Med den hastighed der har været på i udviklingen, samtidig med at afviklingen skulle finde sted. Har det været et tempo der har været sat. Været gedigent højt. Og dermed også til tider, være svært at følge med i, hvad enten det var i Universet eller på jord.


Den tid I har stået i, har været nødvendig at være i ro. Været meget indad skuende. Været meget healende. Det har været en healing, en op heling, en blødgøring af alle liv af alle inkarnationer, alle generationer. Hvor I som sjæl har været forbundet og inkarnet. Disse inkarnationer – disse livs tider og afsnit i jeres sjæls laden og gøren, har haft en opsamling over tid, af virkelig store ting der har givet erfaringer, givet læring men samtidig også som det fysiske menneske I er, oplevet som værende sat på porten, fået knubs blevet skammet ud, alle følelsers har været på spil i alle inkarnationer. Der er en ekstrem dyb mørk del i det maskuline i hver af jer, der har brug for en opmærksomhed, har brug for en op heling, brug for en tilgivelse, brug for kærlighed fra jer selv til jer. Denne del i jer er væsentlig at sætte i hjertets frekvens og energi på. På denne måde heler i de gamle traumer op, som end ikke er husket – end ikke kendte, nærmest som værende væk fra det der er jer, men stadig en central del i hver af jer. Fra hjertet skal vi bede jer koble den på jeres centralnervesystem – jeres rygsøjle, hele vejen op til det ypperste og det højeste, og hele vejen ned til halespidsen, til dragens spids på halebenet. Hvor nerverne og tråden er forbundet. Dette nervesystem, har i alle tider været i kamp flugt system. Har været klar til kamp, har befundet sig i kamp, har stået i mange kampe. Har været klar i kroppen til at flygte, har været på flugt over tid. Så alle disse gamle dele i jer fra tidligere liv, tidligere inkarnationer, der sidder fast forankret i jeres rygsøjle, der beder vi jer sætte jeres kærlighed fra hjertet, jeres healing, jeres taknemmelighed, jeres tilgivelse på og hele op indefra og ud. Tag den tid I hver især har brug for, og kom omkring dem alle.


Samtidig arbejdes der på jeres energicentre i hele kroppen, fra rod til isse. Mærk især rodchakraets energetiske substans. Mærk det liv den har. Oplev frugtbarheden i livet her. Samtidig med at du fokuserer på dit harachakra er der en vellyst til livet på en ny måde. Der er en energi der rejser sig her, en livsgnist, en livsnerve, der er tæt forbundet til jeres haleben, videre til jeres nyreenergi, hele vejen op langs rygsøjlen op i nakken, til det højeste punkt på nakken. Den smerte med alt det i har båret på der har ligget som en blokering, som en blok, nærmest som en sten nederst, er der en indvendig smerte – en indvendig streng der healer op her. Retter sig ud, stiger op og ud af trætheden, i at holde rygge der hvor I har holdt den. Der hvor I har påtaget jer ansvaret for mange andre.


Omkring navlen, er der ligesom en navlestreng, der sidder en moderkage, i forskellige farver er den repræsenterer, nærmest over i rosa med noget gyldent, hvorefter hjertets farve begynder at indfinde sig her, i den fødsel der er din genfødsel. Vi beder jer trække denne energien op ligesom en energi i tager op omring jer, samtidig med at I sender den udad og højner frekvensen på jorden. Sætter svingninger i gang på det afsnit I står på. Lidt ligesom et hult rør der bliver svinget rundt, er der en lyd i her. Sådan oplever jeg frekvenserne der i svinget bliver højere og større, og går længere og længere ud. Samtidig får jeg et billede af jer hver især i jeres univers som en gople, der har befaret sig på hver jeres streng. Med de svømmetag I har, som værende den gople i er i jeres univers, der har i haft et mål i at samles, i at finde sammen, i at koble ting sammen, så netop energierne for helheden bliver et. Så får jeg den smukkeste stængel der går dybt ned i jorden og højt op i universet, i toppen får jeg den smukkeste hvide lotusblomst. Kiggende ind i facetter, i energierne, i denne blomst i dette hoved, er der så meget energi i hver felt, med så mange vinkler på, som ikke har været synligt før. Der er en gedigenhed, der er en ny oplevelse, der er en sprødhed, og der er en guddommelighed i denne enkelte stængel, der favner hele jorden, der favner mennesket. Som giver friheden til at mennesket kan tale, mennesket kan være. Ved at koble sig ind, blive en del af denne stængel opstår der nye vikler nye sandheder nye virkeligheder og nye universer. Der begynder at indfinde sig et hav af farver på denne platform. Energierne er løftede og hævede og det er frit at gå der. Mærk den frihed i jer selv. Tag den til jer. Og vid at I er skabere af denne frihed i en væren, den sjæl I valgte at være i inkarnationen her. Det at leve sit livsmål, sit livsformål ud, som fysisk menneske på jord, hvor du har stillet kroppen i udsigt som værende den der bærer sjælen og ikke omvendt. Det er som om byrden har været tung for den fysiske krop. Vi beder dig mærke ind i hvor let kroppen er, og tilgængelig sjælen er i din krop. Vid den altid er, vi er der i universet for jer. Det er jer der tager ansvaret og går skridtende på jord. Er ting for meget, så bed om at få skruet ned. I er vores guider på jord, det er jer der har viden. Alt det nye der opstår, er det jer der guider os i universet, og ikke omvendt. Dermed er der ikke nogen ventepositioner i skal opnå, men derimod træffe afgørelser om, og handle på til jer. Men ud fra det i oplever der er hjertets lyd, hjertets udsagn. I en sammenhæng og en samhørighed mellem hjerte og vid, vil denne energi ligge åben – vise dy nye veje for idg og skabe de største resultater.


Så er der bare udsyn hele vejen rundt. Og jeg får et møllehjul…. der har siddet et møllehjul på stænglen, hvor det hjul er kørt opad, der er taget spring langt op og langt ud i universet, og så bliver der sagt tak.


Claus:

Oplever den essen jeg fik ind i går. Der er en frihed i disse energier, så vi får endnu mere kraft.

De der endnu ikke ved – ikke helt forstår åndsenergierne, så er det som om der nu er trykket på en knap, at det nu giver en bevidsthed på det. Det løfte vi laver her, giver en bevidsthed på, at det bliver en aha oplevelse. Der kommer luft ind under teltdugen nu. Som vi kan trække vejret en smule mere.


Det er at få bevidsthed på atl det der ligger derude, vi som menneske har ønsket at forholde sig til. Som at nu begriber vi det, igennem italesættelse her. Filteret der har blokeret – bliver integreret – opløser de gamle traumer, centrer – kalibrerer centerkernen. Den healing af den indre del, gør at vi ikke er i kamp flugt, ikke på vagt mere. Der hvor munden har sagt ja, men ment nej, er de punkter der helse op. Decimering af frygten. At give kærlighed og tilgivelse til disse ting i os, heler det jordens struktur. Afføde en masse nye identiteter der troede sig som et og vise sig at være noget andet. Det er det oprindelige jeg – sjælen der kommer frem. Vi kan leve livsmålet fuldt ud, uden bindinger og i en væren. En tilstand der er så stor og svær at beskrive. Det er et uskrevet blad, i en følelse, i en ny farve, form, facon – storheden i os selv. Et skifte der kommer ind som en helhed, i et samarbejde mellem vid og hjerte. Det guddommelige feminine og maskuline. Det er rørende at se den guddommelige stængel i lotusblomsten, der ser så enkel ud og bærer på så stor en styrke i al sin pragt, i sin enkelhed og guddommelighed.


Energien får planten til at være oprejs, vi kan se alting i naturen. Vi giver naturen den nærig den har brug for gennem disse energier.


Pia:

Der står en energi, noget omkring det med at kigge i bakspejlet og møde det vi har mødt og forstå det på en ny måde. Søren Kierkegaard – lev livet forlæns og forstå det baglæns – vi forstår det på forhånd i den oplevet hed, i den oplevede tilstand. Det vedrører sig at vi skal vide der ikke er så meget mere at forstå med hjernen, men det foregår som en oplevet tilstand, der ikke kan beskrives med ord. Det er storheden der kommer ind her.


Der er en kerneenergi der kalder på forløsning helt ind i jorden, for mennesket og for helheden. Det med at vi alle dage har haft svært ved at passe ind, den der med at vi har lært at skulle være en del af et fællesskab, at vi skulle opnå fællesskabet, noget der nærmest var helt umuligt. Det viser sig nu som at have været en umulighed, det at skulle passe sjælen ind i fællesskab, når nu hver enkelt sjæl har eget energifelt. Får vist den verden med en jordklode der er spilet helt ud, udviklet til maks, vi er i gang med at punktere den, for at skabe højere energi og højere vibration. Men den del i at komme tilbage til oprindelse, her viser der sig bondemanden på marken der går bag hesten og pløjer sin mark. Det er oprindelsen, og forståelse af oprindelsen, at vi ikke skal være bange men blot forstå at vi skal holde energien, mens stormen raser derude.


Der tales om disse rødder. Det jeg har set, er også det der opleves og mærkes. Det er det hengemte der også ligger dernede – som nu kommer ud på mange forskellige måder, give uro på jorden. Der kommer lige så meget energi indefra som udefra. Jeg ser det som en jord – som et pindsvin, med energi der kommer udefra og nedefra. Derfor giver det så meget turbulens. Det arbejder med hinanden således, at de bliver opløst, det der kommer nedefra og oppefra. I står ikke i de helt samme energier som de der ikke er bevidsthed i og omkring energi. I har hver jeres egen rolige energi, i det I har oparbejdet af alt energi omkring jer. Hvis I sætter jer i den energi og er bevidst om at være i egen energi, så er der ro og fred i hver af jer. Den ro og fred er årsag til at det kan opløses ude omkring jer. Det er jer og ligesindede der arbejder bevidst i energien, som er med i afviklingen og udviklingen af jorden, både på de indre plan og de ydre plan. Der bliver sagt, at alt er som det skal være. Alt kører som det skal køre. Så I kan være ganske rolige, og være i jer selv, være den storhed I er. I behøver ikke gøre meget andet end at ”være”. Være i den fred, med alt det I ved, så aflægges automatisk alle gamle traumer. Frygten og vreden bliver afløst af friheden og glæden. Det vil slet ikke være muligt på den måde som alting forandres i øjeblikket, hvis ikke I var med i det. Hvis ikke I havde sagt ja til at bære energien. Der er en stor taknemmelighed fra universet til jer der yder dette på jord. Det er det nye niveau I hejses op i – i de uendelige vidder, hvor alt er fred og jorden løftes.


Der justeres i energien – i det rod der har været i mennesket indre. Energierne har haft en hast på og har været turbulent rodet rundt inde i mennesket. Igennem dette kommer der ro på. Der heles op i beskrivelsen, der har tidligere været koldt i hjertet, kulde, men dette bliver glat og helet op. Så arbejder det med en kærlig varme i hjertets energi. Der kommer en fred, en ro.

Så ser jeg et billede jeg har set før, en gylden mark der er klar til at blive høstet. Der står og alle høstmaskiner med forskellige afgrøder, forskellige høstmaskiner. De tilhører hver enkelt bevidsthed dig - mig og alle andre. Vi høster hver vores område. Vi træder, vi nurser, vi kærer og vi får ting til at gro ud fra dette. Går maskinen i stykker hos naboen, kommer der en hjælpende hånd med det samme, hvad end hjælpen måtte skulle være. Der er en anden og dybere forståelse af, ikke at skulle fikse tingene. Med nye og nye opgaver. Det har været i menneskets dna, at der var noget det skulle, en ny vej, et nyt afsnit der skulle indtages. Her er ikke mere der skal opnås, det er glattet ud og det passer til energierne i det nye område.


Så får jeg en smag i munden – en god appetit på livet hvor det smager af solskin, friskhed en forårsdag hvor det har regnet og solen kommer frem. Alle sanser er spændt ud, noget der duftes, høres, opleves, fornemmes. Så kommer der en ny appetit på livet. Det sætter en ny energi i svingning at mundvandet nærmest løber. Som om, at det løber og løber - der er så meget der lyster – så meget at tage hul på. Så er der sådan en tilfredshed – en tilpashed om at gå som sjæl på jord. Om at være i det hylster der blev stillet til rådighed som værende den del af det der er fysiske, dig og mig. Men med en hel anden viden om, at det ikke er den det handler om, men det er sjælen, den der er indeni, den der får lov at få appetit på livet. Den der får lov at smage på tingene, udforske, glædes, harmoniserer, kalibrer.


Når dette mundvand får lov at løb, appetitten på livet bliver vækket, står i fuldt flor, så opstår der nærmest en magi i jeres hænder. Mærk ind i den energi der ligger i jeres korpus her. Den kraft der står og tapper på, helt ud til fingerspidserne. Hvor meget den lyster at komme i svingninger. Hvor meget den evner at skubbe til tingene derfra hvor det er og videre ud. Jo mere i åbner håndfladen, jo større bliver bredden, jo mere favner I med hændernes energier. Der sker en fortykkelse af bevidsthed i mennesket, når vi siger en fortykkelse, så er den en mere klar opstået besked i mennesket. Der kommer enorm stor bevidsthed og bevågenhed på energi fremadrettet. Den beskrivelse der laves af at kigge på vandet, få viden om vandet, få viden om kvantefysikken i det hele taget.


Der åbenbares en stor mængde bevidstheder, der viser universet der ærer, samarbejdet med deltagerne i rummet og universets bevidstheder. Der er en stor øre der lægges ind gennem det at mennesket er guiderne på jord, og bevidsthederne er hjælperne i universet. Der vises en samhørighed, at disse hører sammen i energierne. AT der skabes noget særligt i dette samarbejde. Kapaciteten af egen fysisk forståelse ændres heri. Den giver en handlefrihed i forhold til den oprindelige forståelse at være og have anskuet verden på.


Det gør en stor forskel for det nye i Jer, at være med det I hver især er. At vide at I er en del af den kvantefysik der opstår her, den viden der kommer frem i horisonten som samtidig eliminerer de gamle beregninger. De gamle vise ord. Som stod til troende i bøgerne. Her falder bogstaverne ud og en ny sandhed opstår. Det er den sandhed I beretter om. Det er den sandhed I sætter lys og energi på herfra.


Så får jeg en lysende horisont. Ved et vand hvor himmel og hav går i et, i en høj frekvens af energi. Det opleves stærkt og rørende i helheden. Det får himlen ned på jord. Det er stort – det går ud i et.

Den energi og den forbindelse der iblandt os, æltes og bliver mere og mere fyldigt, blødt og formet. Der er noget gedigent i dette. Intet er en tilfældighed. Den hånd der hjælper den anden, er virkelig stort. Det vi laver herfra, står og står, det ringler – det spiller – der er universets lyd, den er meget smuk i sin helhed, meget enkel i sin helhed. Der bliver mere leg, det bliver lettere, det bliver mere glædeligt at være her, at være i mig at være i dig. der er en accept i at vi som sjæl har set at det ikke er kroppen der kom først, ligesom hønen og ægget. Det med at tro jeg skal forme mig efter verden, ophører, nu former verden sig efter den sjæl vi hver især viser vejen i. Vi er energi, det er ikke et arbejde, vi kan ikke lave noget vi er. Vi er sjælens energi og gang på jord.


Vi er garanter for sjælens informationerne til universet. Vi kan bede om at skrue op og ned gennem de nye bevidstheders dimension. Vi udøver hjælpen til at mennesket kan være i det. I det at vi skal ”være”. Vi er øjnene på jord, vi accepterer med denne fysiske krop på jord, så du som sjæl giver fortællingen videre. Der kommer et større flow i energien, i en meget insisterende energi, for at få os til at tage ansvar, komme i gang, her oplever jeg kærligheden falde ind som mellemlag. Her bliver energien kærlig – rummende, accepterende.


Det er nødvendig at være samlet i et samarbejde i energien. At træffes i energetiske sammenhænge. At have hånden i ryggen. Det er et kærligt respektfuldt åndsarbejdsmøde, til et fælles hele – i skabelsen af en helhed. Et møde i respekt, uden bindinger, i kærlighed, i frihed, i taknemmelighed. Det er et fællesskab på en unik måde, der er ingen der trækker mere end andre, nogen der er mere end andre, står og gør mere end andre. Men et ligeværdigt samvær.


Ser her en gople der tager svømmetag i vandet. At vi som goplen har skullet tage disse tag ud – brække det i stykker, samle det igen, tage det ud og brække det endnu engang, endnu engang… Der er et løfte i et samlet fællesskab. Et ligeværdig forhold, hvor der skabes løftestænger og forbindelse, i kærlig forståelse af, at fællesskabet ikke kan undværes, men at vi står individuelt i dette fællesskab.

Comments


bottom of page