top of page

RETRÆTE - Den 28 - 29 Oktober 2023 - Himmelbjerggården
RETRÆTE – FOR DIG - I SKOVENS DYBDE OG SELVETS INDRE STILLE RO


EBT - ENERGI – BEVIDSTHED – TERAPI for sanser – celler – og selvets dybdegående forandring


EBT*Energi – Bevidsthed – Terapi for sanser og celler


Retræte er for ”DIG”::::::


Der ønsker at optimere din energi - fysisk, mentalt, sjæleligt og åndeligt.

Der naturligt ønsker at gøre brug af din krops egne ressourcer og styrker.

Der vil i kontakt med din dybe inderste kraft – på bevidste/ubevidste planer.

Der vil gøre en forskel for et samlet energiløfte for din inderste kerne, menneske og jord.

Der ønsker at optimere dit immunforsvar og skabe dybere balance i dit centralnervesystem og din krops helhed.

Der er udfordret på krop, sind og sjæl og har brug for en ny retning. Skabe optimering og rykke på de gamle grænser indeni, vha. enkle og tidsbesparende værktøjer.

Der har prøvet det meste, men lige mangler den brik der kan få helheden til at samle sig.

Der ønsker at aktivere og finde tilbage til din oprindelige, og helt egen personlige energiform, der gennem din oplevelse skaber din sandhed og virkelighed.

Der er nysgerrig på dig selv og din videre udvikling i verden der arbejder ud fra ligeværd – kærlighed – glæde og frihed.


Hoved ingredienserne i kurset::::

Vi bruger energierne igennem Naturens form og kraft.

Vi skaber fuld opmærksomhed på din egen bevidsthedsform, gennem dit indres indføling, bevidsthedsniveauer, oplevelse, sandhed og virkelighed.

Gennem åndedrættets magiske veje, får du et nyt redskab der giver dybe reaktioner, indsigter og et styrket immunforsvar.


Naturen:

Her bruger vi aktivt, den omkringliggende natur til dine sanser. Skaber dybe oplevelser i kontakten med naturen til dit indre selv, din indføling og intuition. Her opsøger vi kernen i dig – skaber adgang til hjertet og essensen.


Åndedrættet – udvikling og bedring:

Her får du indsigt i at ”vejrtrækning” ikke blot er ligegyldigt selvom det er automatisk. At det har en afgørende betydning for dit helbred og immunforsvar. At vejrtrækning i mennesket er en overset del. At den har den største betydning for din hverdag, din energi, din ydelse og udholdenhed. Her finder vi tilbage til det vi som mennesket med et ”åndedræt”, oprindeligt kom med. Her styrker vi i høj grad dit immunforsvar og skaber en sund balance mellem syre / base i kroppen. Her får du viden og værktøjer til, at udføre den ultimative vejrtrækning for dig. Mærke på egen krop hvad der sker når du udøver den fra det naturlige / oprindelige sted i dig.


EBT - Energi – Bevidsthed – Terapi for alle sanser og celler:

Gennem EBT højner du din bevidsthed på alle niveauer. Får indsigter gennem din energiform og oplevelser. Her udvikler du dine oplevelser - skaber din sandhed og din nye virkelighed.

Her samler vi energierne i et fælles samarbejde, hvor det mærkbart ændrer sig såvel i dit indre som i spejlet i det ydre.


Jeg tør godt love dig at du kommer hjem med en krop i NYT Flow – med NY energi – med NYE indsigter med NY Bevidsthed i- og omkring krop, sind og sjæl.


EBT er din krops tale til dig. Dens fortælling til dig, der giver dig alle svarene. Din krop husker alt, og du holder alle svarene selv. Her lærer du at kommunikere / tyde / forstå din krops indres sprog. Vi har alle hver vores form, ikke to er ens. Her får du et udgangspunkt til udbygning gennem din egen videre form og nysgerrighed på dig og din krops reaktioner.


EBT er en energiform hvor vi samlet og hver for sig, skaber flow i energierne. Dette sker gennem bevidsthedstræning, oplevelse, kanalisering af dine energier i dit indre til dine egne oplevelser. Vi skaber samlet og enkeltvis gennemstrømning af energierne vha. dybdegående guidede meditationer, stilhedsoplevelser, sanseoplevelser og energistrømninger der skaber healing og velvære fra dit eget højeste potentiale. Her kommer du virkelig i den dybeste og højeste vibrerende kontakt med din inderste kerne i essensen – dit kærlige lysende hjerte og indre barn.


Her får du gennem en hel weekend, et absolut anderledes, nærværende og fuldt fokus på dig. Her kommer du gennem egen energi- og krops oplevelser, i en dybere tilstand af forståelse for denne fuldkommen magiske og mest intelligente computer du holder skansen for ”DIN KROP”.


Her kommer du hjem med en ny platform – et nyt udgangspunkt – nye enkle og overskuelige værktøjer til brug for dig i en måske travl dagligdag. Værktøjer du alle har lige ved hånden. De er dine og helt gratis at gøre brug af.

Her vil du kunne opnå en bedring i din krops tilstande – fysisk, mentalt og sjæleligt.


Gennem de sidste mange år i klinikken Sundhed & Sammenhænge i Hinnerup, har jeg arbejdet med Energi – Bevidsthed og Terapi i mange former. Jeg har skabt formen EBT*, der ikke kun rummer en fysisk teknik til brug for dig såvel, privat- som professionel. Men i høj grad også i sanseformen hvor der skabes dyb kontakt til alle niveauer i krop, sind, sjæl og ånd.


Det er denne del vi gør brug af i denne weekend, hvor du har min fulde opmærksomhed. Er modtager af mit hjerteblod. Skaber synlige flyt og resultater i dit indre.


Weekenden – arrangementet:


Vi ankommer og mødes til indlogering Lørdag den 28.10.2023 – kl. 08.30-09.00. Herefter er der velkomst med kaffe/the og intro til kurset. Vi tager afsked og siger på gensyn den 29.10.2023 kl. 16.00.

Der er lagt faste pauser ind, så de passer ind med serveringen fra Himmelbjerggårdens køkken.

Du vil modtage nærmere information og program i ugen op til Retræte.


Kursus indholdet, er alt sammen foregående direkte gennem dig og din oplevelse – autentisk og ”live” i energierne, i naturen, i åndedrættet og med øvelser hertil. Du vil modtage en mappe med muligheder og input som du kan gøre brug af derhjemme i kombination og videreudvikling af det du finder frem til på denne weekend. Det er vigtigt, at det er ”DIG” og ”DINE OPLEVELSER” der er i fokus, for at du gennem din ”SANDHED” skaber ”DIN VIRKELIGHED”.Her får du en hel weekend fyldt med energi, plads til dig, bevidsthedsoplevelser, sanselige aha´er, og en stor bid af mit hjerteblod i, at fungere og kommunikere med din krop. En viden jeg vil elske at dele med dig, da jeg har det hele fra første hånd. Har været igennem alt det du bliver tilbudt, og jeg ”VED” hvad der er muligt heri. Her er der fokus og tid til dig. Vi bruger kroppens naturlige energier og funktioner, til at skabe højeste bevidsthed og kontakt til de dybere liggende og ubevidste dele i dig.


Her vil du blive indlogeret i Bines Hus, der er i 2 etager og med trapper. Huset ligger idyllisk for sig selv, omkranset af den smukke skov i Ry. Ved kort gang i mindre kuperet terræn, vil du kunne bjergtages og nyde udsigten til Himmelbjerget. En perle i de smukkeste omgivelser krop, sind, sjæl og ånd kan tænke sig.


Du vil blive indlogeret i eget værelse med enkeltsenge. Har du en partner / ven med dig, og lyst til at dele, er dette muligt i et lidt større værelse med 2 enkelte senge. Derved kan du opnå en besparelse. Værelset er inkl. sengetøj / linned og håndklæde til dig.


Der er 5 toiletter og bad til deling i huset.


Ophold og forplejning hele weekenden er inkluderet.


Forplejningen er vegetarisk og overvejende økologisk/biodynamisk, med fokus på årstidens produkter købt eller dyrket lokalt / eller fra Himmelbjerggårdens egen produktion. Den vegetariske tilgang inkluderer mælk, ost, honning og æg. Måltiderne tilberedes således at der gives optimal nydelse for smagsløgene, samt næring til kroppens celler. Sammensætningen af et måltid vil altid tage udgangspunkt i dét menneskets organisme har brug for af næringsstoffer, mineraler, vitaminer m.m. Er der særlige udfordringer med laktose, allergier mm. Så giv mig gerne besked, og vi finder mulighederne for dig, gennem det kompetente og dygtige køkkenpersonale.


Prisen for denne Energifyldte - Bevidsthedsnære og Transformerende weekend – alt sammen til dig, er kr. 3.795,00. Besparelse ved 2 i samme rum med enkeltsenge er kr. 225,00 pr. person. Tilmelding er bindende og har deadline den 10.10.2023. Tilmelding kan ske pr. tlf. 30711809 eller mail: sundhedogsammenhaenge@mail.dk Betaling skal ske ved tilmelding på reg.no. 5394 – kto. 0000251648.


Deltager antal minimum 10 – maksimum 14. Skulle kurset mod forventning ikke opnå minimum deltagelse, vil dit fulde beløb blive refunderet.


*EBT Energetisk Bevidstheds Terapi – patenteret gennem Patent- og Varemærkestyrelsen i 2022.


Medbring – Godt humør, spændte og glade forventninger. Afslappet og praktisk tøj/fodtøj til ude- og inden døre.


Jeg vil glæde mig til at byde dig velkommen til en fuldkommen fantastisk og skelsættesættende weekend, i Energi – Bevidsthed og Transformation, hvor nærvær, egenkærlighed – egenomsorg – selvet er i fokus.


Kærligst

Pia Hansen


Commentaires


bottom of page